We horen er steeds meer over, na een Corona infectie (of Covid-19, of Sars-Cov-2) blijven mensen langdurig onwel. Vermoeidheid en kortademigheid zijn het meest bekend, maar sufheid in het hoofd, een algeheel gevoel van niet in orde zijn en terugkerende hoofdpijn komen ook voor.

Je zult er maar mee zitten. Wat moet je dan? Die zoektocht is voor iedereen uniek, zoals ook de brede klachten bij Corona. Ik heb gezien wat het met mensen doet en ben hiermee aan de slag gegaan. Er is steeds meer bekend over dit virus, en dus ook over de effecten hiervan.

Ik heb ook extra training gezocht, gevonden en gevolgd. Ik ben geschrokken van de impact van Corona, maar ik ben ook hoopvol. Met meer begrip voor de verschijnselen ontstaat ook veel ruimte er epigenetisch wat aan te doen. Met hulp van aanpassingen in de voeding, suppletie van hulpstoffen en gebruik van bepaalde planten blijkt het toch goed mogelijk verbeteringen te krijgen.

Ik zoek voor iedereen naar de unieke aanpak van zijn of haar unieke probleem. Zo ook in het geval van Corona restverschijnselen. Mijn doel is het verminderen van deze restverschijnselen en het verhogen van de kwaliteit van leven. Wellicht kan ik ook u helpen bij deze strijd.

Foto: CDC on Unsplash

%d bloggers liken dit: