Als Orthomoleculair Epifysiologisch Therapeut help ik mensen te zoeken naar een andere aanpak van hun probleem. Hiervoor gebruik ik niet maar één methode, maar kies ik juist een bredere aanpak.

Vaak is er langzaamaan het één en ander in het lichaam ontspoord, met als gevolg een chronische klacht. Met behulp van diverse methodes, waaronder emotieverwerking, oefeningen, planten(extracten), voeding en/of suppletie, zoek ik naar een hele individuele oplossing. Doel blijft dat de regie over de gezondheid bij de cliënt blijft liggen. Ik help, maar afhankelijkheid is ongewenst.

Bij dyslexie, en dyscalculie, gebruik ik de Kick-methode voor de behandeling. Inmiddels is er een aanvullend begeleidingstraject van 3 maanden ontwikkeld. Dit helpt de leerling zo optimaal mogelijk van de behandeling te profiteren. Indien nodig kan er naderhand ook nog begeleiding volgen met individuele bijlessen. Die verzorg ik ook.

(Voor therapeuten die hun aanpak willen verbreden en de Kick-methode willen leren, verzorg ik ook een cursus. Ik wil graag dat zoveel mogelijk mensen met deze methode geholpen kunnen worden.) I.V.M. CORONA TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Mocht u meer willen weten, dan kunt u een intakegesprek aanvragen.

%d bloggers liken dit: